Branding en bedrijfsfotografie in het Westland.

28/10/2023

branding en bedrijfsfotografie in het westland

Branding en bedrijfsfotografie in het Westland.

28/10/2023

Samen frisse branding beelden maken

In een tijd waarin beelden de eerste indruk van een bedrijf vormen, is het belangrijk om te investeren in goede branding en bedrijfsfotografie. Ben jij een bedrijf die een fotograaf zoekt voor branding en bedrijfsfotografie in het Westland? Het Westland biedt veel mogelijkheden voor het laten maken van professionele foto’s. Het is namelijk een prachtig gebied met een diversiteit aan landschappen en sfeervolle locaties.

Als startend bedrijf is het belangrijk om te weten welk verhaal je wilt vertellen met je bedrijf. Hierbij spelen beelden een grote rol. Door middel van professionele foto’s kun je je bedrijf authentiek en onderscheidend presenteren. Dit geeft potentiële klanten vertrouwen in je bedrijf en zorgt voor een professionele uitstraling.

Het laten maken van bedrijfsfotografie kan een investering lijken, maar het is het zeker waard. Door beelden te laten maken die bij jouw bedrijf passen, kun je een blijvende indruk achter laten op je publiek. En dat draagt bij aan de groei en het succes van jouw bedrijf.

Kortom, investeer in goede branding en bedrijfsfotografie. Dit zal zorgen voor een positieve uitstraling van je bedrijf en zal leiden tot meer klanten en groei in de toekomst. Ik plan graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek in om samen te zoeken naar de beste aanvliegroute. Als we samenwerken dan neem ik je stap voor stap mee om tot frisse verhalende beelden te komen, precies op wat jij wilt uitstralen met jouw bedrijf!

Anouk

Branding en bedrijfsotografie in het westland

Ook interesse in een fotoshoot?

Vul dan hier je gegevens in en ik neem snel contact met je op.

Instagram

Volg mij op Instagram en bekijk mijn recente werk

Pinterest

Volg mij op Pinterest en bekijk mijn recente werk

Veelgestelde
vragen

Wat is je stijl?

Mijn stijl van fotografie is creatief, fris en spontaan op een documentaire wijze. Ik wil jullie verhaal vastleggen zoals het echt was. Storytelling die ook jaren nadien het gevoel van de dag oproepen. Jullie ware karakters, de mensen die je steunden en de manier waarop de dag zich ontvouwde. Ik wil het liefst zo onzichtbaar mogelijk zijn op jullie dag en zo min mogelijk sturen. Ik bedenk voortdurend nieuwe, unieke en creatieve perspectieven. Het eindresultaat zijn tijdloze beelden die voor zich spreken.

Wat krijgen we als we jou boeken?

Allereerst een extra vriendin op jullie bruiloft die toevallig bruidsfotograaf is met ruim 11 jaar ervaring.

Voor jullie bruiloft meerdere (online) contact momenten waarin ik graag meedenk en advies kan geven. Bekijk meer bij mijn werkwijze. Op de dag een trouwfotograaf die niet regisseert en ingrijpt maar gewoon lekker onzichtbaar aanwezig is en de momenten vastlegt zoals ze echt zijn. 

Na de bruiloft natuurlijk spontane foto's, met zorg nabewerkt en in super hoge resolutie. Een vette teaser, een week na de bruiloft die je kan delen met je gasten. Zodra alle foto's zijn nabewerkt, krijgen je toegang tot 'n eigen online gallery waar jullie en je gasten de dag kunnen herbeleven, foto's kunnen downloaden en tot leven kunnen laten komen in museum kwaliteit prints en producten. 

Ik haat het om op de foto te gaan. Waarom zou ik jou daarvoor inhuren?

Mensen zijn getraind om "Cheese" te zeggen als er een camera aan te pas komt. Jak, not my style. Ok, we zijn geen supermodellen die dit dagelijks doen. De meeste mensen hebben er dan ook een hekel aan om op de foto te gaan omdat ze een hekel hebben aan de resultaten. Van die onnatuurlijke huiveringwekkende momenten. Al mijn klanten hebben mij verteld dat ze mij niet hebben opgemerkt op hun trouwdag. Ik word onzichtbaar. De enige keer dat je mijn camera's zult opmerken, is wanneer we groepsfoto's maken (alleen als jullie dat willen). Maar ook dan zorg ik ervoor dat deze leuk, relaxed en absoluut natuurlijk zijn. Met een minimale "cheese" -factor. 

Wanneer ontvangen we de foto's?

Uiteraard werk ik keihard om zo snel mogelijk de foto’s af te hebben. Binnen een week ontvang je ieder geval een vette teaser met enkele hoogpunten in je online gallery. Zie de foto's die uit de camera komen als de pizza margaritha, lekker maar nog niet af 😉 Van alle foto's (op een volledig dag, al gauw zo'n 2000-3000) maak een selectie die ik vervolgens nauwkeurig nabewerk. Hierna zijn het echte calzone's en quattro formaggi's en klaar om te uploaden naar jullie online gallery. Dit hele "bakproces" duurt ongeveer 4-6 weken. 

Hoeveel foto's ontvangen we?

Laten we beginnen met wat je niet krijgt: een paar duizend "zo-zo-middelmatige" foto's. Kwaliteit betekent voor mij een paar honderd "omg-wtf-wow-holy-shit" foto's. Minder is meer. Gemiddeld ontvangen mijn bruidsparen 500 tot 1000 afbeeldingen, afhankelijk van de aard van hun bruiloft.