Beoordeel je fotoshoot.

Super lief als je een review wilt achterlaten! Naast mijn portfolio vind ik het belangrijk dat toekomstige klanten weten wat ze kunnen verwachten.

Geef aan wat je van de fotoshoot 📸 vond en wat je verrast heeft. Tips zijn natuurlijk ook altijd welkom.

Als cadeautje komt, na het plaatsen van een review, de slideshow ter waarde van €10,- in je gallery als download in hoge resolutie beschikbaar.

Liefs,

Anouk

Eerdere Reviews

Anouk is echt een top fotograaf!! De foto's zijn zo super scherp, spontaan en natuurlijk. Haar foto's zijn zo'n mooie blijvende herinnering! We zijn inmiddels al een paar keer geweest en raden Anouk zeker aan!

Familie fotoshoot, Westduinpark Den Haag

Melissa

Familie Fotoshoot

Anouk is een hele professionele, gezellige en goede fotografe. Ze weet met haar foto’s goed een verhaal te vertellen en daarnaast weet ze kinderen die niet graag op de foto willen ook heel gemakkelijk te motiveren. Wij zijn heel blij met het resultaat van onze familie groepsfotoshoot. Super bedankt!

Review Groepsfotografie

Fam. Duyndam

Groeps fotoshoot

We deden een shoot met het gezin plus grootouders en dat was een groot succes. Fijne en duidelijke communicatie vooraf, de shoot zelf was gezellig en de foto’s zijn super. Anouk weet een goede balans te vinden tussen spontaan en geregisseerd, voor de mooiste foto’s. Dus als je een mooie spontane frisse gezinsfoto’s wilt, kan ik Anouk zeker aanraden

ARF Jaaroverzicht 2019

Noortje

Familie Fotoshoot
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Discrete fotografie.

Als fotograaf ben ik afhankelijk van mijn beelden en laat ik deze graag aan mijn toekomstige klanten zien. Daarom heb ik in mijn voorwaarden staan dat ik de beelden mag gebruiken voor portfolio etc. Bij afscheidsfotografie ligt dit gevoelig en daarom maak ik altijd personen onherkenbaar als ik beelden gebruik op bijvoorbeeld mijn website. Zo krijg je toch een goed beeld van mijn werk zonder inbreuk op de privacy. Ik gebruik nimmer confronterende beelden zoals foto’s van de overledene.