https://www.anoukraaphorst.nl

Babyfotoshoot in Naaldwijk.

01/04/2023

babyfotoshoot in naaldwijk

Babyfotoshoot in Naaldwijk.

01/04/2023

Unieke en onvergetelijke momenten:
Babyfotoshoot in Naaldwijk

Als newborn fotograaf kom ik op veel verschillende locaties om de allereerste foto’s van pasgeboren baby’s te maken. Onlangs mocht ik een uurtje meedraaien in het drukke gezinsleven van Rein en zijn grote broer & zus in Naaldwijk. De familie was al enigszins met mijn werkwijze bekend want ik heb ook het neefje van Rein eerder mogen vastleggen. We maakte spontane foto’s van het aankleden van Rein en het spelen. Hierdoor heb ik een prachtige serie foto’s kunnen maken die het verhaal van de eerste weken goed vastlegt.

Wat ik belangrijk vind bij een babyfotoshoot is dat de foto’s tijdloos aanvoelen. Ik gebruik geen filters die de foto’s later gedateerd kunnen laten lijken. De spontaniteit en natuurlijke uitstraling van de foto’s zijn juist de kern van de herinneringen die we vastleggen. Zo ook bij de babyfotoshoot in Naaldwijk. Het was heerlijk om dit gezin te fotograferen terwijl ze samen speelden en knuffelden.

Het was ook fantastisch om te zien hoe Rein’s grote broer & zus zo liefdevol met hem omging. De manier waarop ze hem vasthielden en hoe ze met hem speelden was prachtig om vast te leggen. Het zijn dit soort momenten die zo waardevol zijn om later terug te kunnen kijken. Tijdens de babyfotoshoot heb ik dit dan ook met veel plezier gedaan.

Al met al was het een vrolijke en gezellige babyfotoshoot in Naaldwijk waarbij ik een kijkje mocht nemen in het drukke gezinsleven. Het was een ochtend vol liefde, spelletjes en knuffels en ik ben dankbaar dat ik deze bijzondere momenten heb mogen vastleggen.

Anouk

Newborn Fotograaf Naaldwijk

Ook interesse in een loveshoot?

Vul dan hier je gegevens in en ik neem snel contact met je op.

Instagram

Volg mij op Instagram en bekijk mijn recente werk

Pinterest

Volg mij op Pinterest en bekijk mijn recente werk