https://www.anoukraaphorst.nl

Babyfotoshoot in het Westland – Newborn Thijs.

31/03/2023

Babyfotoshoot in het Westland

Babyfotoshoot in het Westland – Newborn Thijs.

31/03/2023

Een prachtige ochtend in het Westland

Als newborn fotograaf kom ik op veel verschillende locaties om de allereerste foto’s van pasgeboren baby’s te maken. Zo had ik onlangs een babyfotoshoot in het voor mij vertrouwde Westland, bij een gezin in Monster. Dit gezin heb ik eerder voor mijn camera gehad want ook het oudere broertje is door mij als spruit vastgelegd. Het was een prachtige ochtend waarbij ik spontane foto’s van Thijs heb kunnen maken. Na wat foto’s in huis, zijn we heerlijk naar het strand gewandeld waar we samen met het gezin nog meer foto’s hebben gemaakt.

Een fotoshoot bij je thuis is zo natuurlijk omdat je als gezin in je eigen omgeving bent en daarom ook het meest ontspannen bent. De baby voelt zich in een vertrouwde omgeving en zal daardoor ook rustiger zijn. Daarnaast kan je in je eigen huis ook gebruik maken van spulletjes die voor jullie waardevol zijn, zoals bijvoorbeeld een deken of een knuffel. Bij mij dus geen kille studio met mandjes etc 😉

Tijdens deze ochtend heb ik ook gemerkt dat het strand een geweldige locatie kan zijn voor het maken van dit soort foto’s. Ik kom hier vaak met familie fotoshoots maar dit had ik nog niet op het strand gedaan. Dit gezin woonde zo dicht bij het strand dat het uiteraard niet mocht ontbreken in de fotoshoot. Het licht was die dag fantastisch en de combinatie van strand en duinen leverde prachtige beelden op. Het was mooi om te zien hoe het gezin samen genoot van de ochtend en hoe Thijs daarvan meegenoot.

Al met al was het een fantastische fotoshoot in het Westland. Ik heb mooie momenten mogen vastleggen van dit gezin en Thijs en ik hoop dat zij nog jarenlang kunnen genieten van deze herinneringen.

Babyfotograaf Westland

Ook interesse in een newborn fotoshoot?

Vul dan hier je gegevens in en ik neem snel contact met je op.

Instagram

Volg mij op Instagram en bekijk mijn recente werk

Pinterest

Volg mij op Pinterest en bekijk mijn recente werk